Mätsystem

Se underflikar och då speciellt cStress seriens mätsystem!

OBS att även om vi testar och ser att vårt eget mätsystem cStress fungerar väl med Windows 10 så är vi tacksamma att få information om något stöter på problem även om vi alltså inte upptäckt några problem. Vi vill alltså inte än garantera att i alla lägen att cStress fungerar väl på Windows 10. För oss fungerar det väl på HP PC och Sony. Övriga har vi inte testat än.

Översikt:
Våra mätsystem representerar de flesta stress- och livsstilsrelaterade behov av förebyggande- och/eller åtgärdande insatser.

Vi har förändrat vårt samarbete med MindMedia (www.mindmedia.nl) från distributör till partner. Det betyder att vi gärna fortsätter med råd och användningsförslag inom forskning, kliniska med också icke-kliniska verksamheter. Distribution sker direkt från MindMedia som sköter ”det praktiska”.

Vår egna produker – cStress  serien bygger på ett samarbete med amerikanska samarbetspartners där vi själva utveckla en speciell mjukvara som är både lätt att använda samtidigt som den utför mycket komplexa uppgifter och analyser. Se cStress mätsystem – http://stressmedicin.se/neuro-psykofysilogiska-matsystem/cstress-matsystem/

Välkomna att kontakta oss för mera information – info@stressmedicin.se